I dag er det ...

My Red Shoe Love


silkebluse paul&joe / blazer oasis / buks monki / stiletter marc jacobs / ur pilgrim

I får lige tirsdagens kluns, hvor jeg rev gamle klude af klædeskabet. Alt er fra mindst 1-12 år gammelt. Men det er klassiske items så synes de stadig holder efter disse år. Jeg kan ikke huske om stiletter er vist her på bloggen. Men de er bestemt ikke nye, tværtimod. De er nok 8 år gamle. Dem har jeg fået af manden, dengang vi var “unge” og shoppede sammen i København 😀 men nu er vi forældre og bor i hus ude i forstaden…ha ha…og det er sjældent vi  shopper sammen i København. Ja, det var squ tider dengang, hvor vi boede i en lille ekstrem billig  to værelses i København, så der var flere bananer at rutte med. Men jeg klager bestemt ikke, for vi har det også smadder dejligt ude i forstaden og har fået verdens dejligste unge. Så vil ikke bytte på nogen måde 🙂 værdsætter virkelig det jeg har.

Skoene er i øvrigt fra Marc Jacobs og manden synes de var super fine og dem skulle jeg have. Er der et par sko, jeg synes er kunst, så er det næsten disse. De er i fin velour med guld bølget kant inden i og med en fin lille “mexi hat foroven. Også er fronten med små huller, som man desværre ikke kan se her.

Det er min fødselsdag i dag og har I lige lagt mærke til det dejlige vejr i dag? 😀 ha ha… Håber I nyder det for det gør jeg.

SignaturChau

2 Kommentarer

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I dag er det ...