Årets første sommerdag

Jernhesten Kildemoes

jakke og jeans zara / t-shirt hm / bælte closed / tørklæde asos / taske yvonne koné 

På vejen hjem fra stationen efter en hyggelig aften hos Dansk Design Museem hvor Triumph afholdt et flot arrangement. Min Kildemoes cykel er 10 år gammel og den er som en gammel ven. Den har jeg haft så mange fede oplevelser på. Jeg har bl.a. kørt tøserunden med en distance på 112 km flere år og den har bare kørt fantastisk, at selv dem med toptunede racercykler måtte nikke anerkendende til den 😉 Til trods for alderen køre den stadig rigtig fin,  omend den ikke er på sit højeste mere. “Jeg er så glad for min cykel”
Måske er der nogen som undrer sig over barnestolen bag, men den har jeg simpelthen valgt at have på. Den er nemlig ret praktisk, især når jeg handler ind, for den er super god til en ekstra fyldt indkøbspose.

Manden og sønnike skal på fisketur med overnatning sammen med min bror og en af mandens kammerater. Totalt herretur 🙂 Så jeg skal hygge hjemme og forsøge at få styr på hvad jeg skal have med til den næste Fashionflea som bliver afholdt lørdag d. 9. juni. Kom forbi på dagen 🙂

Hav det dejligt derude!

SignaturChau

1 kommentar

  • Johannes

    Kan rigtig godt lide den cykel. Den ser ud som om den er rigtig rar, at sidde på og så er den også praktisk til indkøb, med kurven foran. Jeg har ikke barnesæde bagi, men bare en kurv. Tøjet fejlede heller ikke noget. Super fede støvler..lidt rå med metal tingeb rundt om. Tøjet fejler aldrig noget på din blog. 🙂 Alexandra Stangl var elegant, men du er nok i samme liga. Bare med kidt mere kant.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Årets første sommerdag