Black // White


skjorte hm divided / bælte hm / nederdel monki / zebra slippers kassandra

Et outfit fra tidligere på måneden hvor solen skinnede nærmest fra en skyblå himmel. Nederdelen er fra Monki og den er ynglings plisseret lange nederdel, sammen med den lys rosa jeg har i samme model. Det er de, fordi de begge er med elastik i taljen og de er meget “levende” når jeg bevæger mig. Den er dejlig luftig, erfekte til sommervejr uden at vise for meget ben. Outfittet blev til feminint med nederdel og bælte i livet. Som en skæv detalje kom der lige dødningehoveder til som skjorten har print af.

På fødderne har jeg flade slippers på. Personligt er jeg mest til flade, når jeg har lang nederdel på. Ved ikke hvorfor jeg foretrækker det, men jeg synes det ser forkert ud med lang nederdel og høje sko til hverdag. Sådan har jeg altså med det nu, måske ændrer jeg mening. Slippers på fødderne er gamle, men de har vist sig at være et godt køb. For normalt er jeg ikke så meget til slippers, men de her er blevet i garderoben. De er 12 år gamle, men stadig fine. Der er altså noget om at dyreprint bare holder i modebilledet.

Hav det dejligt derude!

SignaturChau

Del en tanke

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *