Ups! ... I did it again

New In // Bazil from Isabel Marant

Mine nye sneakers fra Isabel Marant. Denne gang er det modellen BAZIL som er kommet i samlingen. Jeg er fan af sneakers med hæl, så var ikke et øjeblik i tvivl om at disse her måtte hjem til samlingen. Så nu har jeg 3 par derfra, og de er alle forskellige i udtryk synes jeg.

Det første par er modellen Willow som jeg fik på mandens og min weekend tur i Paris sidste år i september. Farverne på dem er rød, blå og hvid så jeg kalder dem min franske souvenir 🙂 nærmest oplagt med de farver. Personligt er jeg ret glad for at de er i de klassiske basis farver så de går til rigtig mange af mine ting. Det var lidt af et held at jeg fik fat i dem. Det var nemlig helt tilfældigt at vi gik forbi Isabel Marant butikken og lige et par tilbage i min størrelse. It was meant to be 😉 Yay!

Det andet par jeg har hedder Betty, de er lavet i det blødeste smøragtig læder og ruskind med snører. De er de mest feminine sneakers, jeg har set indtil nu, de er i lyse og med små perforeret huller i læderet og med takkede læderkanter. Dem bærer jeg tit sammen med mine lyse pastel bukser. Totalt luksus til føddderne for mig.

Så jeg var ikke i tvivl om at de næste skulle være Bazil i sort med python detaljer. Er sikker på at de bliver en af mine faves.

Hvilken er din favorit?

 

SignaturChau

17 Kommentarer

 • de er såååå fede!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er du heldig!!! De er fuldstændig fantastiske!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • thetiger

   Ja, jeg er heldig og er enig med dig at de er fuldstændig fantastiske! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille G

  Hejsa Chau mus
  Wow Wow hvor er de bare lækre og übercool og så i sort der bare passer til alt. Vræl og hulk gid de var mine, bare jeg dog havde råd til dem.
  Glem ikke at du er meget heldig.
  Knus fra Pernille

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • thetiger

   Hej Pernille,

   De er for fede og som du siger übercool. Og ikke nok med at de er sorte, så er der også python detaljer. Jeg er jo en sucker for slangeskind så lige mig.
   De er faktisk sat ned i pris forhold til sidste år, men det klager jeg bestemt ikke over. Du har også råd 🙂 du er jo den som har de fineste sko og prada kjoler.

   knus fra mig

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pernille

   Hej mus
   øh det er ganske vist at jeg har fine kjoler og sko, men dem jeg har sælger jeg ikke. Og lige nu er jeg desværre uden arbejde og søger på livet løs, og så er der ikke så meget at gøre godt med til den slags. Så jeg GLÆDER mig til den dag jeg har arbejde igen og kan shoppe igen hi hi.
   Knus hilsen fra Pernille

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lisa

  Hej:-)
  Må jeg spørge hvad hælhøjden på de to forskellige modeller du har, er?
  Er nemlig i tvivl om hvilken model jeg skal vælge.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • thetiger

   Hej!
   Jeg synes hælhøjden er den samme. Hvis der er forskel så er det millimeter vi taler om. Har lige prøvet at stikke en fod i hver model 🙂 og kan ikke mærke nogen mærkbar forskel. Ikke andet at dem med snører er mere bløde i læderet og modellen er mindre stiv end den med veltro.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • katrine

  Hej! Hvad kostede dine boyfriend jeans med perler fra H&M? Vil købe dem, så ville lige høre. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • thetiger

   Hej,
   De kostede 399,- og fra Trend.
   De er så fine 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • katrine

   Ja, det er de nemlig! Er det lang tid siden du købte dem? Jeg håber sådan jeg kan finde dem, kigger efter dem imorgen! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • thetiger

   Hej Katrine,

   Bukser er købt for lidt over en måned siden, så jeg ved ikke om der er flere tilbage.

   Held og lykke med jagten! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille Amalie

  Hej,
  hvor har du fundet disse?

  Jeg har søgt flere steder & der melder de allerede udsolgt 🙁

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • thetiger

   Hejsa, jeg har bestilt dem hos Youheshe. Prøv at ringe til dem og hør om de har flere tilbage 🙂 du skal være hurtig for de går stærkt.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • De er pæne! Jeg er dog stadig allermest til Betty modellen, som jeg endda selv kunne forestille mig at hoppe i – store ord, når man stadig ikke helt har overgivet sig til sneakers med hæl.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • thetiger

   Jeg synes de er så fine 🙂 Betty er også meget mere feminin i forhold til de 2 andre. Du bliver nødt til at prøve Betty for de er så lækre at have på.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ups! ... I did it again