Jeg gik lige shop amok i Føtex

New In // Boyfriend jeans with pearls

jeans hm trend / blondeskjorte hm / bælte acne / sølvsandaler mags

Jeans er nye, men ikke nyerhvervet. De har ligget i skabet og ventet på at blive taget i brug og det blev de så i onsdags. Vejret har ikke vist sig fra den bedste side sidste uge. Det kunne en af mine kollegaer bekræfte som havde ferie sidste uge for at tilbringe ferien i sommerhus. Der var regn alle dage, dog med ophold ind imellem. Eneste god dag var i torsdags (min fødselsdag :-))ellers var det gråt i gråt som kulminerede i skybrud fredag.

I sidste uge blev jeans taget i brug sammen med en angora strik. Og det var bestemt ikke for varmt om morgenen og hen ad formiddagen, men til ære for fotografen blev den altså taget af. Jeans er super dejlige at have på for de er i boyfriend snit, dog uden at være alt for loose i snittet. Den kommer med perler og sten forneden, sødt. De kan let pilles af hvis jeg går hen og bliver trætte af dem.

De sølvfarvede stiletter var en nødløsning fordi mine højhælet loafers (endnu ikke vist) gik i stykker blot efter 1 time. Så det var heldigt de her var lige ved hånden. De er nye, men blev allerede købt i januar. De var tiltænkt at de skulle bruges til en 50 års fødselsdagsfest. Men så blev det ikke dem alligevel til festen. Jeg synes de går meget godt til de her jeans.

SignaturChau

Del en tanke

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg gik lige shop amok i Føtex