London calling... OL

New In // Flower pants

Jeg kunne heller ikke stå for de her fine bukser med det fine blomsterprint. De er allerede taget i brug og jeg er allerede meget glad for dem. Elsker det fine blomsterprint og jeg er lidt hook på blomster print pt. senest købt en skjorte her samt det afslappede snit som gør dem virkelig vidunderlig at have på.

Jeg fik shoppet lidt af hvert i ZARA på vores Spanien tur. Der røg lidt fra udsalget og lidt fra den nye kollektion. Der er jo lidt at spare ved at købe ZARA i Spanien end i Danmark, det fik jeg ihvertfald udnyttet 🙂 Jeg tænker løbende at vise hvad der er kommet med hjem fra min ferie. Jeg kan fortælle at der er kommet 7 par fodtøj ind i garderoben på de 14 dage….ahem… 🙂 de er dog ikke alle fra ZARA. Fik shoppet alt for meget på min ferie 🙂

SignaturChau

6 Kommentarer

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

London calling... OL