Savner...

VACATION PART I

Udsigt fra terrasse

Min veninde Sofie og jeg var flittig med at løbe under vores ferie. Vi løb rundt om karetten flere gange. Her strækker jeg ud på terrassen.

Efter løb var det godt med en tur i poolen og sol på kroppen. Også bare rent afslapning med et godt blad på plænen. Ahhh…

Her fik jeg spillet tennis mod manden og det kørte for mig. Så meget at jeg tænker at melde mig til tennis 😉 (læs tænker)

Så tager vi på tur for at opleve seværdigheder. Her er det resterne af en flot borg i Almunecar.

Udsigten fra borgen.

Efter borg tur var der også tid til leg på en flot legeplads. Lige noget for børnene, mens de voksne gemmer sig i skyggen.

På markedet for at købe frisk fisk. Det er lige kræs for en fiske elsker som mig. Kan stå og bare være dybt imponeret over alle de lækre fisk.

Frisk frugt og grønt skal der også til. Mums!

Vi lavede mad selv alle aftener i sommerhuset på nær den første og sidste aften hvor vi spiste ude. Her er den fantastiske udsigt om aftenen.

Turen i år begyndte med 9 dage i sommerhus i Almunecar by i Sydspanien (Costa del Sol) og man må sige at vi fik sol i rigelig mængder. Vi oplevede høj sol med blå himmel alle dage meddag temperaturer mellem 28-37 grader, en dag var den lige oppe og toppe med 40 grader. Om aftenen var den stadig 26 grader kl. 22. Men det er lige noget for mig. Varmen er nemlig tør og der luftede en let brise hele tiden. Min høfeber mærkede jeg slet ikke noget til, så det var mega nice ikke skulle døje med løbende næse og Kleenex. Luften var meget frisk og ren på toppen bjerget. Sommerhuset ligger nemlig i et lukket community på et bjerg.

Vores dage her gik ofte med at sove længe om morgenen, spise morgenmad, være ved poolen, afsted på tur, handle ind og lave mad på grillen på terrassen.Vi fik hygget hjemme på terrassen, mens børnene legede og bl.a. lavede cirkus. Vi fik set et par film, læst “Turen går til”, læst blade og bøger. Vi fik hygget med vores værtspar som havde inviteret os dertil. Så skønt. Det gik over alt forventning. Huset var nemlig stort så vi havde vores eget værelse og badværelse. Det synes jeg er vigtigt, når man skal være sammen så mange dage. Jeg har selvfølgelig taget rigtig mange billeder med mit nye kamera, men for ikke at drukne Jer i dem, kommer de i moderate mængder 🙂

SignaturChau

2 Kommentarer

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Savner...