Dark Leopard

Dagens E-mail

Jeg havde en dejlig og sjov e-mail korrespondance med en af tøserne i dag på jobbet. Janne hedder hun og har altid været begejstret for min grønne COS kjole, så da hun hørte den var til salg var hun ikke langsom om at sige haps. Kjolen havde hun på i dag og så mega godt ud i den. Så fin, at jeg lidt fortrød at jeg solgte den 😉
Jeg skriver en mail til hende om, at den er så fin til hende og hun endelig må sige til hvis der er noget andet i min garderobe som frister. Hvorefter hun svarer at hun er meget glad for den og at jeg er her i firmaet. Men det ville samtidig havde været økonomisk ufarligt at gå på job hvis jeg ikke var her 😉 Men slutter af med citat “Aii, jeg er også bare glad for at du er her”!!!!

Hvilket resulterer i at jeg er nysgerrig i at vide hvad hun ville have købt eller gjort anderledes, hvis hun ikke kendte mig. Så får jeg nedenstående mail og jeg bliver så glad for den.

Det var dagens bedste e-mail 😀

SignaturChau

Del en tanke

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dark Leopard