Det minder mig om...

Hvidt læder

Jeg har luret på de her basser fra H&M i længere tid, men det har lykkedes mig at holde nallerne væk. Mest fordi jeg ikke gad give 699,- for et par sko fra H&M, selvom de trods alt er i 100% læder. Har I det også sådan? Desuden ville jeg gerne se dem IRL og prøve dem. Men de har nærmest været forduftet fra butikkerne, men endelig fandt jeg et par i min størrelse på Kultorvet for et par uger siden. Ihhh…de var fine, men igen synes ikke lige jeg ville kaste 699,- efter et par hvide sko.

Men så var det at der kom en rabatkode fra H&M, en kode som gav 25% i deres online shop. Igen var jeg ind og lure på dem, men æv så var str. 36 væk. Damn! Lige en postgang for sent ude.

Jeg havde et ærinde derinde for at købe lidt sager til sønnike og minsandten om de ikke var kommet i str. 36. Så med rabatkoden på de 25% blev de her læderbasser klikket hjem 🙂 Hvad synes I om dem? Er de fine eller et No-go?

 

SignaturChau

2 Kommentarer

 • Fie

  Uha da, endnu et nyt skokøb? 😉 Synes, de ser ret fine ud, men de er lidt svære at se ordentligt på skærmen, så glæder mig meget til at se dem in action 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • thetiger

   uhhh…ja, de er på vej hjem nu. Prøvede dem for et par uger siden IRL efter at have set dem på nettet. De var så fine da jeg prøvede dem :-D, men var nærige med at skulle smide 700,- efter et par fra h&m.
   Men så fik jeg en rabatkode på 25% procent, så blev de klikket hjem.
   ps. min Monki kjole er solgt. Den var du interesseret i ik?

   Siden  ·  Svar på kommentar

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det minder mig om...