Skulls

I been waiting for these…

to come in my size. And I was lucky in the weekend for my size came up in stock on COS online.

Kender I det? at der bare er nogle sager som gang på gang lurer i baghovedet som man har set. Noget man tænker æv, min størrelse er udsolgt, men super fine til mange ting og man løbende lige tjekker på hjemmesiden mon de er kommet retur. Sådan har jeg med de her sandaler. Husker jeg så dem engang på nettet hos en anden blogger og tænkte “hold op de er fine!”
Men så var de pludselig tilbage på COS hjemmeside og jeg var hurtig til at klikke dem hjem, selvom jeg slet ikke burde. Og I ved hvorfor 😀 Spændt på at se om sandalerne passer på mine fusser og for guds skyld lad dem ikke være for tunge. Hader tunge sandaler og støvler. Hvis de er så ryger de altså retur.
Kan bare ikke klare når fodtøj bliver tunge.
Det kan squ meget vel være at jeg har slappe ben 😉

SignaturChau

2 Kommentarer

 • Fie

  Hold da op, hvor er de rigtig fine 🙂 Må vist lige omkring COS & kigge, om de har dem i min størrelse, selvom sommeren jo godt nok snart er forbi 🙁
  Tak for dejlig inspiration 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • thetiger

   Ja de er fine ik? er spændt på om de passer. Ja, jeg ved heller ikke om det nu var et fornuftig investering nu hvor sommeren snart er slut 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Skulls