Ruffled nederdel fra A.L.C. - SOLD

In the (perhaps) perfect army shirt

t-shirt hm / nederdel isabel marant / army skjorte zara / sandaler massimo dutti

Et outfit fra sidste uge. Det slår mig at jeg har hele tre nye ferie ting på i dette outfit. Army skjorte er fra Zara, købt i Spanien. I Zara hang der en enkelt tilbage på stativet, men to piger stod og kiggede på den og en anden army vest. Kunne ikke forstå hvad de snakkede om, men tænker at de ikke kunne ikke beslutte for hvilken de skulle gå efter. Jeg stod lidt i baggrunden på spring for at hapse den, så da de gik derfra med armyvesten, så satte jeg mine fedtede fingre i den 🙂 Heldigvis passede den mig og den er allerede flittigt brugt.
Sandalerner er fra Massimo Dutti også købt i Spanien. Massimo Dutti er en del af Zara koncernen og kan vel bedst beskrives som COS i forhold til H&M. Massimo Duttis ting er dyrere end Zaras, men også i lækrere kvalitet. Det er også en af butikkerne jeg skal ind i når jeg er på disse kanter, denne gang fik jeg dog ikke købt noget tøj derfra. Til gengæld fik jeg de her sandaler, et par broques i guld og 2 armlænker, som jeg viser snart.
Faldt med det samme for den, kan godt lide detaljen med blå lakrem fortil og den lidt kraftig hæl med tynd ankelrem. De er i ruskind og helt igennem udført i læder. De var på udsalg og sidste par i str. 36, så heldig kan man godt være.
Nederdelen er også ny og fra Isabel Marant.  Den fandt jeg hos FF2 i Århus by. Den skrev jeg om her. Den er i øvrigt fra den nye kollektion og er ude i butikkerne nu.

Jeg er temmelig meget bagud med outfit billeder fra sidste og denne uge.
Så vil høre om det er noget I vil se?
Og er outfit billeder noget I kan lide at se på bloggen?

SignaturChau

4 Kommentarer

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ruffled nederdel fra A.L.C. - SOLD