Turquise Statement Necklace

New In // Dicker Boots by Isabel Marant

Valget på mit dilemma tidligere på måneden var hvilken farve jeg skulle vælge Dicker støvlen i. Valget blev som I kan se farven “taupe”. Jeg elsker farven er en mellemting mellem grøn-grå-lys brun, en farve som jeg tænker til passe til meget af det jeg har i forvejen. Men samtidig også ret anvendelig. Jeg har i øvrigt heller ikke nogen halv støvler i denne farve, så det bliver noget nyt for mig at style med en lys støvle.

Pigerne hos Pede & Stoffer var så søde at lægge dem tilside, så jeg kunne komme forbi og hemte dem. Jeg vil ikke lægge skjul på at jeg er mega glad for at de endelig er kommet hjem 😀 for det er et par støvler jeg har spejdet længe efter, men forgæves.
Er sikker på at de bliver en af fave støvlerne fremover 🙂

SignaturChau

4 Kommentarer

 • Tillykke med dem! Godt du valgte den farve 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • thetiger

   Tak, jeg er også så glad for dem. Farven er den fineste af Dicker støvlerne.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg kan godt forstå du er glad for dit farvevalg. De er langt mere anvendelige end en sort støvle, fordi de både går til sort og lyse nuancer, men på samme tid er de ikke helt så sarte som en beige støvlet, f.eks. Og så er det jo sådan generelt bare en pæn farve 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • thetiger

   Ja, lige præcis. Det var samme tanker jeg gjorde mig da jeg skulle vælge farve. Kan ikke være mere enig med dig på det hele 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Turquise Statement Necklace