VACATION PART I

New In // Isabel Marant Nuta Skirt

Jeg har fået to nye nederdele fra Isabel Marant. Den ene er denne her, som bare måtte med hjem da jeg spottede den i  FF2. Den kan også fås i en meleret grå udgave, som også er hel skøn, men valget blev denne sorte fordi den anden mindede lidt om min grå meleret fra Alexander Wang.

SignaturChau

4 Kommentarer

 • Så fin:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den er så fin:-).
  Hvordan er den i størrelsen?, da jeg også har luret på den;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • thetiger

   Tak! Jeg prøvede den i både str. S og M og kunne passe begge. Dog synes jeg at den i str. S, blev lidt kedelig fordi den ikke “rynkede” særlig meget og nærmest blev en tubenederdel.Ekspedienten syntes også at str. M var mere “levende” på mig og sjovere. Så jeg købte en str. M. Køb den den er mega lækker og blød at have på.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VACATION PART I