Hvidt læder

Pletter & Striber

strik, buks, halssmykke hm / støvler isabel marant / bumbag Yvonne Koné

Mit outfit i går med dalmatiner pletter på benene og striber på toppen. Nåede lige at tage de her outfit billeder inden jeg skulle afsted til spejder med sønnen. Det var første dag efter  sommerferien og sønnike havde glædet sig. Nok mest fordi hans veninde Helene også skulle være spejder. De to hygger så meget sammen. Så i går aftes stod jeg en lille time i regnvejr for at møde de nye spejdere og forældre, heldigvis havde jeg gummistøvler på.

Bukser og trøje er nye og tilsammen koster de blot kr. 160,- Det er virkeligt billigt synes jeg. Bukserne var det sidste par i vores lokale H&M. Umiddelbart synes jeg ikke pletterne var noget for mig. Har stået med toppen og nederdelen i samme print før, de sagde mig ikke noget. Men bukserne var lidt sjove og fjollet, de overraskede positivt i prøverummet. Først og fremmest sidder de vildt godt, passer i livet og jeg får ikke ridebukselår i dem.

Pt. har jeg vist et flip med at hive gamle halskæder frem igen. Det skete også i går 🙂

Hav en dejlig aften alle sammen!

SignaturChau

Del en tanke

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvidt læder