Friday in sneakers

Snapshot af nogle af fødselsdagsgaverne

Jeg blev bedt om at vise mine gaver som jeg fik på min fødselsdag tilbage i juni.
Så her er et snapshot af et par af dem.

1. Canon Kamera Powershot G12. Det er jeg super glad for. Perfekt til en novice som mig indenfor kameraer og som ikke har lyst til at læse alenlange manualer. Der er mange features som jeg endnu ikke har sat mig ind i, men det blev taget i brug på ferien i stor stil. Kameraet er bare et niveau over mit gamle digital kamera og stadig til at have med at gøre og slæbe rundt med. Leger stadig med det. Senere kan det være jeg overvejer at købe et objektiv til eller et hylster til det, så jeg kan tage undervandsbilleder.
2. Beskyttelse til kamaeraet, som kan skrues på. Det passer perfekt til kameraet og til mit behov. Gider ikke stor klodset hylster som skal tages af og på. Også står man med et hylster i hånden og hvor skal man gøre af det. Nej, det her hænger fast i kameraet.
3. Den nye Ipad, som jeg endnu ikke er blevet helt fortrolig med 🙂 er vist stadig ret konservativ på det område. Vil bare have min notepad…gisp! Men jeg er sikker på at den bliver et hit. Køb en Ipad 4 her.
4. Rødt omslag til beskyttelse af Ipad.
5. iPhone cover som er “quiltet” med similisten i. Perfekt, nu kan det være jeg ikke taber min iPhone på jorden.
6. Knaldrød neglelak og lipgloss. Dullegrej kan man altid bruge, dejligt.
7. Penge til at shoppe for, men de er forlængst brugt i ferien, så de kom altså ikke med på billedet 🙂

Der er et par sager som ikke er kommet på. Fik også 2 silketørklæder, 1 strikbluse, 2 par leggings, en lyseblå glas potteskjuler, en frokostaftale på en café, elektronisk appelsinpresser, riskoger. Tror jeg fik det hele med nu. Jeg blev rigtigt meget forkælet på min dag og på dagen hvor vi fejrede det. Det er skønt og jeg nød det i fulde drag. Jeg glæder mig til at bruge det hele især min nye Ipad. Køb Ipad 4 her.

 

SignaturChau

Del en tanke

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Friday in sneakers