Jeg ser hvide prikker

The Esilla dress by Malene Birger


Der kom endnu en mail dumpende ind fra Malene Birger med alle de fine nye sager på hjemmesiden. Malene Birger er klart en af mine ynglings dansk designer og har været det on and off igennem mange år. Nogle år er der bare vildt meget derfra jeg kunne se mig selv i og det har det været de sidste par sæsoner og fra den nye kollektion.
I samme lejlighed var jeg fobi deres udsalg. Her fandt jeg denne fine kjole, som jeg har kig på allerede tilbage i marts. Nu var den på udsalg så blev den klikket hjem.
Jeg tænker den vil være perfekt til at dresse op til fest med et par høje stiletter sammen med et stort statement halssmykke og en fin clutch. Til hverdag nedtonet evt. med flade sandaler. Her til efteråret med en blazer eller trøje under. Jeg synes farven på billedet er helt fantastisk og den hedder ikke mindre end “Midnight Heaven”. Jeg håber virkelig den lever op til forventningerne og ikke mindst at jeg kan passe den. Bemærk lige modellens stiletter 🙂

En af mandens gode venner skal gifte og vi er inviteret til bryllup i september. Her tænker jeg om denne kjole kan bruges dertil?

Se mere af By Malene Birger.

 

SignaturChau

6 Kommentarer

 • Lige en heads up, den er meget gennemsigtig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • thetiger

   Tak for dit heads up. Jeg har modtaget kjolen, og synes ikke den er gennemsigtig. Er du sikker på at det er den samme kjole. For min den er måske lidt gennemsigtig hvis jeg absolut skal vurdere den. Men bestemt ikke meget gennemsigtig. Den kommer selvfølgelig på bloggen, så bedøm selv 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den er bare fin!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Uh, den har jeg også luret på. Jeg synes måske den er lige i underkanten til et bryllup (afhængigt af hvilken type bryllup der er tale om, naturligvis), men med et par lækre stiletter i rød eller metallic tror jeg sagtens den kan dresses op til lejligheden.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • thetiger

   Vi er inviteret til vielse i kirken og reception. Derefter fest. Så indtil videre er planen at jeg tager denne kjole på med mit “blad” Marni smykke fra H&M og mine Massimo Dutti stiletter til receptionen. Det er pænt og enkelt.

   Til festen har tænkte jeg at skifte til denne kjole https://thetiger.dk/2011/06/lordagens-outfit-til-fodselsdag/ sammen med et par sorte lak stiletter fra D&G. Ikke noget halssmykke, men jeg vil sætte en lille sort blomsterbroche ved brystet. Også et par øreringe og en sort clutch til 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg ser hvide prikker