VACATION PART 3

Wearing red summerdress with almost new boots

kjole og cardigan hm / bælte filippa k men / taske zara / støvler topshop

Vi er alt for dårlig til at komme i seng om aftenen, vi er rigtig gode til at hygge os med film og OL. Det betyder at når vækkeuret ringer om morgenen, så er vi alle helt bustet og vi siger hver dag “ej, i morgen der går vi altså tidlig i seng” 😀 Jeg fik da bagt boller i morges, det er første gang efter ferien. Det var helt uvant, jeg plejer jo at bage boller mindst 3 gange om ugen, men nu er det i gang igen. Fryseren er løbet tør for boller.
I går aftes var sønnike og jeg desuden også på en lille aftentur, jeg havde løbeskoene på mens han cyklede. Vi var lige forbi svævebanen og gjorde et pittstop der. Det var en dejlig og ikke mindst hyggelig tur, hvor han bl.a. forsøgte at hive mig op på bakken mens jeg sad på den der dims man skal sidde på.

Dagens kluns. Støvlerne har jeg vist ikke vist på bloggen for jeg har ikke gået med dem før nu. Det var et af de 2 køb jeg gjorde på Fashionflea tilbage i starten af juni. Jeg købte dem af søde Merete , som ikke fik dem brugt, til en super god pris. Jeg synes de er fine og minder til forveksling Isabel Marant´s Dicker støvlerne. De er fra Topshop.
Jeg mener kun at jeg fik 2 sager med hjem fra Fashionflea. Støvlerne og denne pung.

SignaturChau

2 Kommentarer

 • så fint et outfit 🙂
  Hvordan er kjolen i størrelsen? Jeg har nemlig også luret på den 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • thetiger

   Tak! Kjolen synes jeg er almindelig i størrelsen, men jeg valgte at gå en størrelse op så den blev længere og løsere i det 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VACATION PART 3