Wearing Boyfriend Jeans

Angora + Pearls

angora strik og boyfriend jeans hm trend / støvler isabel marant / bumbag yvonne koné

Mit tøj fra sidste lørdag på vej til biblioteket med JP. Angora strikken var perfekt på dagen, som var nogenlunde lun men blæsende. Strik bliver et must i den kommende sæson, de er hyggelige og rare at have på, men mest af alt så varmer de i den kolde tid. Den, jeg har på er fra H&M Trend sidste år, men H&M har lavet flere lækre angorastrik i år. Faktisk er der hele 3 af dem ude i butikkerne nu. I har nok set den meget ombloggede neongule. Nu er den lyseblå og lyserøde ude i butikkerne, men skynd Jer for jeg tror de bliver hurtigt udsolgt. De koster kr. 399,- som klart er et godt og billigere alternativ til Acne´s angora til kr. 1400,- Så er der nok nogen som siger “ah..det kan altså ikke sammenlignes de to trøjer” Nuvel, det kan være at der er forskel, personligt har jeg ikke haft dem fra Acne. Men hvis der er nogen som har prøvet begge så giv endelig lyd 🙂
Jeg er ihvertfald tilfredse med mine fra H&M. De fælder dog en del lige i starten så man er ved at få spat, men med tiden stopper det.

I eftermiddag og aften havde jeg lige knap 4 timer til mig selv, og hvordan blev de så brugt?
Ahem…de blev brugt på en hurtig sviptur til København.

SignaturChau

Del en tanke

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Wearing Boyfriend Jeans