New In // Leather Pants

Blue Fluffy – All Over

 angora strik/ hm trend, skjorte/zara, nederdel/hm divided, broques/belle femme, halskæde/zara

I dag har jeg siddet i en støvsky af fnuller. Jep, min nye angora strik fælder som bare pokker. Det er virkelig belastende at der er fnuller alle vegne. På mit tastetur, hele mit ryglæn er beklædt med det (se billede på FB), kort sagt alle steder hvor jeg har været, er der aftryk. Der er slim efter en snegl hvor den har været, men hos Chau er det en sky af angora fnuller 🙂 Sådan har jeg haft det i dag. Den skal så meget i fryseren i aften. Det har jeg bare glemt inden den blive taget i brug. En tur i fryseren, det synes jeg har hjulpet på mine andre angora trøjer.
Jeg synes ellers at jeg havde taget mine forholdsregler ved at tage en polyester nederdel og skjorte på, men ikke lige tænkt at strømpebukserne er i uld. Damn…så jeg har haft behåret ben i dag. Har desperat forsøgt at fjerne det værste med tape. Nå, det går over. Det har det gjort med de 2 andre, så mon ikke også her.

Jeg er ved at forberede mig på den kommende kolde tid. Det er ikke favorit årstiden, men jeg holder nu stadig af den. For det er også årstiden hvor lag på lag kommer ind i billedet. Mønstre, farver, materialer, det hele mikset sammen en en skøn forening. Så der er allerede røget varme sager ind i garderoben, bl.a. denne trøje og andre sager som I allerede har set.

Den asymmetriske nederdel er ny og er længere bagtil end fortil. En kombi af en lang og kort nederdel. Har tit tænkt på at købe sådan en sag i ZARA, men gad ikke lige betale 459,- for dem. Denne her er billig og lige som jeg vil have det. Kunne fås i sort, skrigende pink og vist også i neon.. mener jeg.

Er I også som mig ved at forberede til den kommende tid og som at pakke sommetøjet ned?

 

SignaturChau

8 Kommentarer

 • Jeg skal bare så meget IKKE have en angoratrøje;-) Tak for den malende beskrivelse/advarsel.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • thetiger

   he he…selv tak. Ja, de fnuller ret så meget, især i begyndelsen. Men de 2 andre jeg har gør det ikke mere så nu er de såååå dejlige at have på 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Haha, jeg kender det bare ALT for godt. Jeg havde selv angora på i weekenden, men den fælder heldigvis næsten ikke mere. Det er en skam at de gør det, for det er sådan et lækkert materiale. Håber det hjælper med en tur i fryseren 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • thetiger

   Du har fuldstændig ret. De er ret så trælse i begyndelsen, men så holder de op. Men jeg synes det hjælper gevaldigt med en tur i fryseren. Det havde jeg bare helt glemt inden jeg tog den på i går.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fiksweateren leveret i dag, og jeg skulle lige prøve den. 2 sekunder efter var jeg ved at kløjs i fnuller, så den ryger altså retur. Angora og mig passer bare ikke sammen. Så hellere lambswool fra Benetton.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • thetiger

   ha ha… ja, man må lige holde ud i starten med de der angora. Det er så belastende med alt det fnuller alle vegne. Men så bliver de altså også noget af det lækreste at have på synes jeg.
   Jeg har allerede 2 som jeg er ret glade for, så tro mig. Nu er min røget i fryseren, det plejer at hjælpe på det. Lambswool er også et skøn materiale. Og ikke at forglemme cashmere. The Best!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fie

  Ha ha, ja, der var liiige det med fnulleret! Derfor har jeg også med sorg afbestilt den rosa angora fra H&M, som vi skrev om tidligere… :'( Synes det må være nok, at jeg som regel efterlader mig et spor af hvide hundehår, hvis jeg er klædt i sort 😉

  Klem Fie
  http://afashiontaleblog.wordpress.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • thetiger

   ha ha..ja, forstår dig godt med alt det fnuller, men på den anden side, det går ret hurtigt over. Jeg glæder mig til min rosa angora kommer, den bliver altså fin til vinteren 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

New In // Leather Pants