H&M Men Store

By Malene Birger Ajlanda Hotpants – SOLD

Super flotte hotpants som jeg ikke kunne stå for. Jeg er jo totalt paillet sucker og de her er bare fantastiske – bliver bare glad for at se på dem. Planen var at bruge dem med et par sorte strømpebukser og en sort rullekrave iført sneakers selvfølgelig. Men jeg må erkende at jeg ikke har modet til det 🙂 Hvis du har modet eller bare vil have dem, så er køb dem her.

Original pris 1700,- stadig med prismærke. Jeg fik dem dog med 30%.
Sælges til kr. 800,- pp.

Str. M (passer også en str. S)

 

SignaturChau

2 Kommentarer

 • De er SÅ flotte. Ville dog heller aldrig selv komme i dem…. kan ikke lige se, hvordan de passer ind i min hverdag.

  Pøj pøj med salget.

  mvh
  Mette

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • thetiger

   De er så skinsygt flotte! Hvis de ikke bliver solgt, har jeg tænkt at gemme dem til en sommerdag på stranden. Ellers kan det være jeg vover mig ud i dem med sorte gemasher og toner dem ned med en trøje eller en armyjakke 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

H&M Men Store