Gladiator Sandaler Bianco - SOLD

In my red heels

skjorte og buks zara / bælte 2ndhand / stiletter olivia monis / øreringe evita peroni (gave)

I får lige et forsinket outfit fra sidste uge. Her havde jeg et af de outfit som jeg i mine øjne kalder de sikre og basis outfit. Det består nemlig af en silkeskjorte og et par sorte skinny jeans sat til et par iøjefaldende stiletter. Et outfit som jeg føler mig godt tilpas i og som jeg godt kan være bekendt med at mødes med kunder og leverandører.

Så de morgener jeg er totalt i tøj krise så bliver det tit sorte skinny jeans enten med skjorte eller t-shirt. Det holder altså bare i min verden. Gør det også det i din?

Husk iøvrigt at klikke forbi Shoppen. Der ryger løbende nye ting ind.

SignaturChau

4 Kommentarer

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gladiator Sandaler Bianco - SOLD