Blomster´n Blonde

KENZO x Liberty – Se Rabatkode

Spottede at Emily har fået ny sweatshirt fra KENZO og det så mere end interessant ud. KENZO har længe været en af mine yndlings designer, længe før KENZO feberen vi oplever lige nu. Har elsket hans måde at lave brugbart tøj i en mix af farver, blomster, mønstre og lag på lag. Er der nogen som kan huske de populære store lækre uldtørklæder i fantastiske farvemiks? Jeg har vist stadigt et fra den tid omend det ikke rigtig bliver brugt mere. Min bror og jeg var vild med KENZOs måde at lege med farver og mønstre, det må have været midt 90´erne, hvor vi drømte om KENZO fra top til tå 🙂 Vi kan stadig huske den gang de åbnede deres flagskib store overfor COS og Illums tilbage i 1999. Det var KENZO shoppe paradis i hele 4 etager. Hold op der var meget medie opbud dengang butikken åbnede. Det var også før der rigtig var modebloggere. Det var ligesom “WOW – vi har fået en kæmpe stjerne i byen!” Desværre nåede butikken kun at få 3 år på strøget inden den lukkede ned. Jeg nåede at komme forbi der flere gange inden de lukkede. Fik købt en enkel sag derfra og den har jeg stadig 😉

Så kom der efterfølgende en årrække med det minimalistiske look, som var på det højeste. Ved ikke om det gjorde at folk gik bort fra KENZO, men der har i lang tid ikke rigtig været fokus på dem som nu, hvor de har revival især i form af den allestedsværende grønne sweatshirt med tigerhovedet. Den er da også skøn, men som Emilie så synes jeg at denne her med liberty printet ikke mindre er fantastisk. Emilie har valgt den grå udgave, men jeg synes bedst om den blå. Den blå version kan fås her og den grå her. uhhh…jeg ku godt… hvad med Jer?

Hvis du er interesseret i den så husk at bruge koden SAVE10 og få ekstra £10 i rabat.

SignaturChau

8 Kommentarer

 • de tørklæder dannet min kærlighed til dyre og lækker tørklæder – damm you Kenzo.. Jeg havde et som jeg elskede, men desværre er det afgået ved døden:-(
  BTW super fin bluse:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • thetiger

   Så de er skylden for din trang til dyre og lækre tørklæder 😉 Jeg tror også min til lækre sager blev sået der.
   æv, at dit er afgået ved døden, det troede jeg var fysisk umuligt.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • ÅÅh du lokker, har du selv bestilt en?

  Jeg kan godt huske tørklæderne især, nøj de var flotte.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • thetiger

   Det vækker minder med de tørklæder fra KENZO. Mon ikke jeg skal hive mit gamle ud af skabet og gå efteråret i møde med farver om halsen 🙂

   … Jeg synes sweatshirten er så fiiiin… ahem…og der er en på vej hjem lige nu 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åhhh… Jeg er tom for ord! De er så lækre 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh de er så skønne de Kenzo sweats, bare ærgeligt de næsten er umulige at støve op 🙁

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • thetiger

   Ja, der er ret populære, men de her er tilgængelig. Har du klikket på linket?

   Siden  ·  Svar på kommentar

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Blomster´n Blonde