KENZO x Liberty - Se Rabatkode

On a sunny Friday

sweatshirt/acne, shorts/sonia rykiel for hm, halstørklæde/monki, sneakers/isabel marant

Hvad jeg havde på i går hvor vejret igen på en dejlig solskinsdag. Det er dejligt med sol og temperaturen er faktisk hæderlig. Så hæderlig at jeg faktisk ikke behøvede overtøj, men blot et tykt strikket tørklæde.

I går morges havde jeg bare lyst til have have noget blødt på. Der er bare nogle dage hvor min krop bare vil have noget blødt og dejligt på. Og hvad er mere blødt end mine strikkede shorts og sweatshirt og lækre gode-at-gå-i gummisko? Det hele sat sammen med et stort vamsede tørklæde. Jeg kunne ihvertfald ikke finde andet mere blødt end det.

I går aftes fik vi min svigermor på besøg, faktisk ankom hun allerede ved 12 tiden, mens vi var på arbejde. Der var nemlig bedstemor dag i SFO´en så hun havde kørt hele vejen fra Århus for at deltage. Det er virkelig fantastisk og sødt af hende, at hun har mulighed og har lyst til det. Især i betragtning af at hendes far desværre er faldet og kommet slemt til skade, han har ligget i koma. Faktisk skulle hun være kommet torsdag, og intet var sikkert om hun overhovedet kunne komme. Jeg forberedte sønnike ved at forklare ham hvad der var sket, så han ikke skulle blive alt for skuffet hvis hun ikke kunne komme. Han har nemlig glædet sig meget til hun skulle komme og han skulle med hende hjem på weekend tur i Århus. Så det er så dejligt at hun kom 🙂 Hun er i det hele taget fantastisk!

Så efter arbejdet skyndte jeg mig hjem for at lave hjemmelavede kødboller i karry. Han holder virkelig meget af denne ret og heldigvis er den nem at lave. Så efter aftensmaden og intet Disney Sjov, men med slik og frugt i tasken, kørte de afsted mod Århus.

Kan I alle have en dejlig weekend!

 

SignaturChau

Del en tanke

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

KENZO x Liberty - Se Rabatkode