Struktur

Say hello to “Diego”

Jeg har vist endnu ikke fået vist hvad der lå i nettet fra Another Nué fra denne dag.
Så her er min nye frakke Diego fra Isabel Marant. En frakke jeg har haft et godt øje med siden sidste år. Men der var jeg ikke så vild med de påsatte lommer og strukturen. Mener også den var dobbeltradet og det er ikke så vild med. Men i år er versionen blevet opdateret og den er blevet meget mere mig 😉 Det er efterhånden en klassiker hos Isabel Marant, den har ihvertfald været med de sidste sæsoner, bare med nye opdateringer.

Synes den er noget af det fineste der er lavet. Det er fedt at den er inspireret af  herrestilen, også vil den være perfekt til at bryde mine feminine outfit og give dem kant. Den lavet i uld, alpaca, mohair og med sildebensmønster. Til trods for den er i uld så vejer den nærmest ingenting. Snittet er oversize med 3/4 ærmer og den er lang nok til at dække lænden.

Jeg er sikker på at frakken vil holde i lang tid frem. Så nu kan efteråret bare komme an 😉

SignaturChau

4 Kommentarer

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Struktur