Dullegrej

Wearing Another Perfect T-shirt and Sandals

t-shirt cos / jakke zara / bukser monki / bælte thelin / smykke stine goya

Gårsdagens outfit i ny t-shirt og sandaler. Begge fra COS. Jeg er blevet fan af deres t-shirts efter mit køb sidste år.  Den har simpelthen været ynglings t-shirten og når nærmest ikke at komme i skabet før den er på igen. Så jeg besluttede at købe 4 stk sidst jeg var i COS.  3 i samme snit som den jeg har i forvejen og 1 enkelt i mere klassisk t-shirt snit. Det er den jeg har på billedet. Så burde jeg være dækket ind på t-shirt området. Jeg synes virkelig også denne er fin.

Bukser er gamle og fra Monki – de kostede vist kun 25,- det var til en af deres mange crazy sale. Det var dengang Monki stadig kunne findes i Ballerup Centeret. Æv, at den ikke er der længere. Der har jeg gjort gode scoop.

Smykket fra Stine Goya er også gammelt, og det er lidt sjovt med det smykke. For der er mange som ikke helt forstår det, så det fører altid til en form for dialog om smykket 😉 Så et rigtigt godt smykke at have på i byen hvis man vil i snak med andre mennesker.

SignaturChau

Del en tanke

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dullegrej