New In // Strappy Sandals

Wearing Boyfriend Jeans

boyfriend jeans by malene birger / bælte acne / bluse marni for hm / booties hm / cashmere tørklæde cos

Mit outfit i går på en solrig dag imodsætning i dag. Jeg føler mig bedre tilpas, men ikke helt på toppen, så valgte at være på the safe side med cashmere om halsen og lange jeans. Jeans er nye og jeg valgte at parre dem med min guldbrokade top fra Marni for hm. Synes godt om at blande det rå/slidte jeans med den fine guldbrokade top, begge ting klasker lidt og det giver outfittet lidt kant 🙂

Det er fredag og jeg er alene hjemme noget af aftenen. JP skal til svømning og bliver hentet af hans venindes mor til middag og Disney Sjov. Så jeg skal bare hente ham efterfølgende. Manden tog afsted i morges på forretningsrejse. Men det er helt ok, jeg glæder mig faktisk 😉 bare at have hele huset og tid til mig selv.

God aften derude!

Tjek iøvrigt min salgsblog for lækre sager 🙂

SignaturChau

Del en tanke

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

New In // Strappy Sandals