Cowgirl

Windy Rainy Friday

sweatshirt acne / silkenederdel isabel marant / bælte zara og by malene birger / støvler tods

Fredagens outfit på en blæsende dag hvor regnen også stod ned i perioder. Det er ikke nemt at tage billeder når vinden blæser en halv pelikan. Forbi er de dage hvor man kunne have bare ben i en nederdel, æv. Jeg har igen min flæsenederdel på 🙂 den er bare så dejlig at have på, så den er allerede en fave. Men det vidste jeg allerede da jeg så den. Elsker den måde flæserne bevæger sig når man går, fjollet ik? Satte et par smalle bælter i livet for at spice den lidt op. Ja, gæt hvor inspirationen kom fra? 🙂

Med blæst og regn betød det også at mine elskede TODS støvler blev luftet. For de er ikke mindre end perfekte til det uforsigelige danske vejr. Med dem kan jeg trave i gaderne i regn og blæst, men stadig se præsentabel ud indenfor. Så de er også et must i min garderobe.
Købt sidste år i Firenze. TODS er blevet mest kendt for deres fantastiske moccasiner i det blødeste skind. Tanken var da også et par i ruskind. Men så fandt jeg disse her og med det danske vejr i tankerne blev det lige revurderet og blev til de her støvler. Valget blev disse eller ruskindsmoccasiner. Og det viste sig at være den bedste indskydelse.

Nu er JP til bowling til en børnefødseldag hos en kammerat, så vil jeg køre ind mod København og mødes med manden til en let brunch. Hygge hygge til alle på en grå søndag!

Note: men det betyder ikke at jeg engang gerne vil have et par moccasiner fra TODS 😉

Husk i øvrigt at tjekke min salgsblog.

SignaturChau

Del en tanke

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Cowgirl