H&M Sale Jakker

Aztec with Army

t-shirt/zara, army skjorte/zara, bukser/zara, taske/zara, støvler/isabel marant

Det går op for mig at alt mit tøj er fra ZARA…hi hi… Ja, jeg er vist fan af ZARA indrømmet, men hvem er ikke det?… synes de laver fine sager til budgetvenlige penge.

Så vendte vejret sig nærmest 180 grader, fra nærmest sommerlig vejr i weekenden til grå kold efterårsvejr igen. Men mit humør i morges var til fest og farver :-), slet ikke i humør til gråt, også på en mandag. Farver kan virkelig påvirke mit sindstemning og jeg havde lyst til farver i dag. Så det blev i de gamle farverige bukser sat sammen med en army skjorte. Det er virkelig et behageligt outfit, bukserne er pyjamas agtigt og skjorten hang bare. Og i favorit støvlerne som er made for walking. Jep, så blev det mandag igen. Og for nogen en mandag efter efterårsferien. Håber I alle kom godt fra start på en ny uge.

Nu ser jeg en fransk film med titlen “22 kugler” med manden med den fantastiske skuespiller Jean Reno. Har været fan af ham lige siden “Leon” hvor han spillede med unge Natalie Portman. Det var en fed film og jeg tænker vild som tiden flyver….

SignaturChau

4 Kommentarer

 • Love it!!
  Bukser, jakke og støvler – Kom hjem til mig, straks! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • thetiger

   Tak 🙂
   Desværre Ida, det kan jeg ikke. Støvlerne har du jo selv 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • johannes skaun

  Army skjorten er super fed. Kan godt lide det der tilbagelænede og afslappede “hippie look” og bordene der står ved siden af, rammer billedet godt ind. Bukserne bliver vi aldrig enige om 🙂 Det gør vi til gengæld om Jean Reno og Leon.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • thetiger

   Tak for det Johannes. Det med bordene har jeg ikke set før, men du har ret. De rammer billederne godt ind.
   mht. bukserne så er det jo smag og behag 😉

   Jean Reno styrer…

   Siden  ·  Svar på kommentar

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

H&M Sale Jakker