New Leather Bag

Boyfriend Jeans with Blonde

blondeskjorte/vintage, vest/muus, boyfriend jeans/hm, bælte/balenciaga, slingback/dolce et gabbana

Mit outfit i går som jeg ikke nåede at få udgivet i går aftes, så jeg valgte at udgive det i dag i stedet for. Manden og jeg brugte et par timer i går aftes med noget så kedeligt som at reparere vores tørre tumbler. Jep, sådan kan man også bruge en onsdag aften på.
Opdagede i weekenden at tumbleren var stået af, således at tumbleren ikke kørte rundt, men motoren virkede stadig, så de øverste karklude/viskestykker blev tørre, mens dem som lå nederst stadig var våde. æv, så belastende. Blev nødt til at hænge alt udenfor terrassen, men selv efter flere dage blev det ikke rigtigt tørt. Intet tørre ude i det fugtige vejr, men hvad kunne jeg gøre.
Manden mente ikke, at den var stået helt af i og med motoren stadig kørte, så det måtte være remmen om tumbler som kunne være knækket. Remmen blev bestilt, så i går stod vi og skilte maskinen ad for at komme ind og få den skiftet. Der var rigtig mange skruer der skulle af og alt blev nøje sat i små bakker for at kunne samle den igen. Kabler med forskellige farver blev også nøje studeret og foreviget på Iphonen inden de blev taget af. Og rigtigt nok var remmen knækket over da vi kom ind til den. Jeg måtte på et tidspunkt holde tromlen oppe med begge hænder for at den ikke faldt helt af. Det lykkedes manden at få sat den nye rem på og få sat alle løse dele tilbage igen. Vi var begge pavestolte over at det lykkedes os at fikse den, for vi er altså bare ikke handy mennesker på nogen måde.
Nu virker den….yipppeeeee… så sparede vi at få en montør ud og sparede de penge.

Jeg kan ikke undvære en tørre tumbler for vi har ikke noget tørrerum vi kan hænge det op i. Hvad med Jer, kan I undvære den?

Hvad synes I om gårsdagens outfit, hvor jeg blandede feminine sager (blondeskjorte, lak stiletter) sammen med maskuline (boyfriend jeans, bælte, vest) ?
Skjorten er en sag fundet i genbrugen for længe siden. Jeg er vild med den og at kraven kan stå op og ærmerne med flæser forneden. Love it!

SignaturChau

Del en tanke

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

New Leather Bag