It just felt right & thoughts about a new car

BURGUNDY KNIT

strik/zara, nederdel/isabel marant, strømpebukser/hm, støvler/acne

Dagens outfit. Jeg hev en strik ud af klædeskabet i morges fordi jeg vågnede op og synes der var råkoldt. Det syntes manden ikke…så håber ikke at jeg er ved at blive sløj. Men jeg orkede simpelthen ikke at fryse så jeg valgte en dejlig lun sweater at kunne varme mig i. Men vejret viser sig fra sin bedre side, så jeg fik det faktisk lidt for varm i løbet af dagen 😉  ahh..det er altså svært med vejret.

SignaturChau

Del en tanke

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

It just felt right & thoughts about a new car