Aztec with Army

Flowers, White Shirt And Burgundy

skjortebluse/zara, bukser/zara, cashmere tørklæde/hm, støvler/isabel marant

Skjorteblusen er ny eller rettere den er ikke ny indkøbt. Den købte jeg i Spanien i sommers, men i og med sommeren herhjemme mildest talt ikke har været noget at skrivev om, så er den ikke kommet i brug. Tanken var ellers den skulle bruges udover en pink bh, så man lige kunne skimte den igennem stoffet sammen med et par korte denim shorts og et par flade leopard sandaler. Kan I se det for Jer? 🙂 Det må blive næste sommer. Men nu kom den ud og blev luftet…sådan lidt som sidste udkald. Jeg kan vist ikke rigtig forlig mig med tanken om at sommeren definitivt er slut, så ubevidst så bliver det lidt sommerlig klæder der bliver hevet ud af skabet. Igen i dag blev det i løst casual tøj. Det er så rart.

SignaturChau

6 Kommentarer

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Aztec with Army