Fur Mood

Friday in Pretty White Shoes

t-shirt/cos, blazer/vintage, bukser/hm, bælte/filippa k, cashmere tørklæde/hm trend, hvide sko/hm trend

Sådan ser jeg ud i dag. Vejret er fantastisk, så jeg er taget hjemmefra uden overtøj, blot taget mit cashmere tørklæde om halsen. Dagens outfit blev holdt i boudeux, marine og hvidt. Klassiske farver. Boudeaux i form af tørklædet, buksens print og armbånd i farven (som jeg vist ikke har vist Jer endnu)

Nu er det weekend efter en uge på job, mens mine nærmeste kollegaer har været på velfortjent efterårsferie. Jeg har ikke haft efterårsferie de sidste par år, men håber at det bliver min tur næste år. I morgen skal jeg i Tivoli sammen med sønnike og hans veninde og hendes mor. Det glæder jeg mig til, håber ikke at der er for mange mennesker som har fået samme idé 😉 men det kan jeg nok skyde en lang pil efter 😀 man har vel lov at håbe.

Hav en dejlig weekend!

Følg i øvrigt bloggen via facebook og få løbende update (måske fra Tivoli)

SignaturChau

4 Kommentarer

 • Endnu engang formår du at iklæde dig et outfit, hvor jeg ville ønske at ALT (uden undtagelse) boede i min garderobe! Bukserne, skoene, blazeren – Alt spiller og er stylet til perfektion!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • thetiger

   1000 tak Ida! Du er så sød. Du forstår hvad jeg vil i mine outfits 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karoline Bang Thøfner

  Hej! – Super dejlig blog.

  Hvis du har tid og lyst, så tjek lige min blog ud,
  det kunne være der var noget du syntes om 🙂

  Mvh. Karoline Bang
  http://karolinebang.bloggersdelight.dk/

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • thetiger

   Mange tak!

   Jeg kommer lige forbi og besøger din blog 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fur Mood