New In // Statement Necklaces

Fur Mood

skjorte/hm, tubenederdel/monki, bælte/balenciaga, pelsvest/, sneakers/isabel marant

Dagens består mest af basis tøj. For mig er det en skjorte, en enkel tubenederdel og for det ikke skulle blive for damet, så røg der et par sneakers og en farverig pels vest på. Pels vesten blev brugt udover min sorte læderjakke da jeg gik ud af døren. Men det viste sig ikke at være nødvendig for vejret har været så skønt. Apropos vejret har meteorologerne lovet godt vejr de næste 3 dage.  Så jeg har planlagt at vi imorgen fredag efter job tager i byen får lidt lækkert at spise og tager et smut forbi Tivoli for at se deres halloween udstilling. Lørdag har jeg arrangeret Tivoli tur med JP´s veninde og hendes mor. Også skal der prøves forlystelser…ihhh…jeg glæder mig allerede 😀

SignaturChau

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

New In // Statement Necklaces