Naked Trees

Grey On a Sunny Windy Friday

strik/hm, jeans/zara, bælte/acne, støvler/notabene, frakke/isabel marant, tørklæde/pernille feilberg, taske/hm 

Jeg er i grå basis skinny jeans og en tynd striktrøje. Så blev de gamle læderstøvler med metallic overflade hevet frem. Dem har jeg haft i 2 sæsoner?? måske 3…kan ikke huske det nøjagtigt, men de er gamle. Jeg synes de går godt til de grå bukser, fordi de matcher bukserne i nuancen. Og på den måde en lidt forlængende effekt på mine små hobbitben 🙂  Bæltet er fra ACNE og klart en af de bedste accessories køb i år. Jeg elsker det understated cool look med metaleffekten på bæltet. Det passer bare til mange af mine jeans og tit det bælte jeg griber efter. Her går det godt til det grå metallic nuancer i outfittet. Til sidst et lille strikket halstørklæde fra en af mine yndlings strik designer Pernille Feilberg. Det samler outfittet også varmer det faktisk. Tasken er i øvrigt ny som jeg købte her Den er virkelig fin i læder og dejlig rummelig, også har den boudeaux foer. Fantastisk synes jeg, for mange tasker har mørkt foer, så kan man også lettere finde tingene i den.

Så blev det endelig weekend…juhuuu… og vi skal i biffen i dag. Vi er blevet inviteret til mad hos mine forældre sammen med brormand og jeg har planlagt at have den nye lædertaske med så hvis mor kan lide den , så får hun den. Efter maden kører vi med fyldte maver ind til byen. Vi skal selvfølgelig ind og se den nye Bond film SKYFALL. Vi er alle store James Bond fan så jeg glæder mig rigtigt meget til at se den. Den har fået mange positive ord med af kritikerne så det gør jo at forventningerne til den er høje. Skal du ind og se den?

Ellers skal ugen bruges på så meget afslapning som overhovedet muligt 😉 ved siden af tøjvask og rengøring samt forberede til sønnikes fødselsdag næste weekend.
Hvad skal du bruge din weekend på?

SignaturChau

9 Kommentarer

 • Ihh hvor er du fin Chau 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den jakke – VIL HA! 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • marium

  Hej 🙂
  Jeg ville høre, om du er interesseret i at sælge din hogm exclusive divided vest?:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • thetiger

   Hejsa,

   jeg er ikke klar over hvilken vest du mener. Kan du beskrive den eller sende et billede af den.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • marium

   Ja selvfølgelig. det er en sort ruskindsvest som er lang og har en sølv lynlås. jeg læste et af dine indlæg, hvor du havde skrevet, at du havde fået den på 25 % og den kostede vist normalt 1.299 i h&m:)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • marium

   Det skal nok lige siges, at det er ret længe siden, at den var i butikkerne. ca. 2009-2010 🙂 håber du forstår, hvilken jeg mener;)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • thetiger

   Nu kan jeg huske den. Ja, det er længe siden og jeg har den desværre ikke længere.
   held og lykke med din søgen.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • marium

   øv:( men tak:)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Naked Trees