Outfit // Not the best

In red stilettos

skjorte/zara, buks/hm, blazer/max mara, stiletter/olivia monis, bælte/2nd hand

Ovenstående outfit er nok et af de outfit som bliver vist oftest her på bloggen. Det varierer selvfølgelig fra gang fra gang med enkelte afvigelser. Men det består altid af en skjorte, skinny jeans, blazer og stiletter. Det er meget mig og derfor også et af de outfit jeg tit har på jobbet. Tøjet er meget basis præget og alle sagerne har jeg haft i lang tid. Med tiden er jeg blevet meget bedre til at købe ting som holder i flere år, tror det kommer med alderen..ahem…det gjorde det for mig. Men det hænder jo ikke at der en gang imellem sker en hjerneblødning … eller to. Men det sker heldigvis sjældent.

Jeg havde det samme outfit på i går aftes, hvor jeg mødtes med andre søde bloggerpiger til super hyggelig event med make-up, styling tips, cupcakes, chokolade, latte, fede præmier, musik og ikke mindst masser af snak med alle tøserne 🙂 Det var hygge. En kær veninde var med hele aftenen og hold op vi fik snakket og skraldgrinet. Det er så dejligt, senere tog vi forbi SushiLovers i Torvehallerne og rundede aftenen af der. Jeg sendte løbende billeder fra aftenen direkte på bloggens facebook side. Så kig der forbi hvis du vil se billeder derfra. Jeg prøver at lægge et par billeder op her senere.

SignaturChau

Del en tanke

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Outfit // Not the best