INDIAN SUMMER

skjorte/hm men, buks/hm, bælte/inwear, stiletter/dolce et gabbana, clutch/zara

Gårsdagens outfit som jeg desværre ikke nåede at vise Jer. Jeg var simpelthen så træt efter job igår at jeg gik i brædderne samtidig med JP. Faldt vitterlig i søvn mens jeg læste bogen “Blodspor i Transylvanien” af Dennis Jürgensen højt for ham inden han skulle i seng. Den er ellers ret underholdende.

I går kom de nye printet bukser på med en hvid skjorte. De er super dejlig at have på og altså et scoop til prisen. Printet på buksen er super fin og farven boudeaux er en af farverne jeg går efter dette efterår. Indtil videre er der røget de her bukser ind og et cashmere tørklæde i farven burgundy eller boudeaux. Call it want you want 🙂
Jeg trives enormt godt i sådan et outfit. Især en crispy skjorte er ikke til at tage fejl af. En klassiker. Den er en uundværlig i min garderobe, fordi den går til nærmest alt. Jeg vælger ofte at have et stort herreur på når den hvide skjorte er på. Så et miks af herrestil med noget feminint synes jeg ret godt om.

Dagens vejr startet ud med grå vejr med regn, men i løbet af eftermiddagen blev det fantatisk. Så dejligt at jeg smed sokkerne. Bilens termometer sagde 17 grader og der var høj sol. Så skønt! Flere af de dage tak 🙂

SignaturChau

4 Kommentarer

 • Du ser super flot ud Chau 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Wow hvor ser det bare lækkert ud! Er helt vild med bukserne, men desværre har jeg ikke kunne finde dem nogle steder, så jeg røg på et par lana del ray bukser med blomster print istedet for. Nu ved jeg da hvordan de skal styles imorgen hehe 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • thetiger

   1000 tak! 😉 jeg tror også bukserne røg hurtigt. Men jeg synes også lana del ray bukserne med blomsterprint ser skønne ud.
   Glad for at jeg kan inspirere dig.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens Peek