Boyfriend Jeans with Blonde

Naked Trees

t-shirt/cos, blazer/zara, bælte/zara, bukser/topshop, sneakers/isabel marant, bumbag/yvonne kone

Det er utroligt hvor hurtigt det går fra at bladene på træerne bliver orange gule til de ikke længere er på. For blot en lille uge siden var der en masse på dem og nogen endda stadig grønne. Men i dag er træerne næsten nøgne. Det må være blæsten som har taget, for det blæser en halv pelikan.

Dagens outfit er sort i sort i modsætning til ugens første dage, hvor der var farver og mønstre. På vejen ud af døren greb jeg et af mine silketørklæder, så helt sort blev det ikke. Selvom jeg ikke bruger tørklædet så tit er jeg meget glad for det. Det er tykt, stort og i silke.Tørklædet fik jeg af manden sidste år da vi var i Italien. Så når jeg ser det får det mig til at tænke tilbage på en fantastisk ferie. Så det betyder noget.

Dagens outfit er i basis sager i garderoben, sager som jeg bruger tit, fordi de altid fungerer for mig. Skal jeg nævne en ting som jeg er mest glad for her og som jeg bruger oftest er det uden tvivl mine sneakers. De er helt klart min all-time favorit sneakers, fordi læderet er lækkert, stilen, med lille hæl og godt forarbejdet. Lige som jeg gerne vil have det. Også er de fantastiske at have på og mine fødder elsker dem 😀  Skoene deler vandene fra dem som jeg kan lide dem, til dem som synes de er gyselige. Jeg har på intet tidspunkt fortrudt købet af dem, tværtimod. Blev forelsket i dem første gang jeg så dem, og glæden for dem er blot blevet større efter nærmere bekendtskab.

 

SignaturChau

2 Kommentarer

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Boyfriend Jeans with Blonde