BLUE MONDAY

New In // Rygsæk Haglöfs Tight

Jeg har fået noget så kedeligt som en rygsæk af mærket Haglöfs. Indrømmet den er ikke så modepræget. Den er for nogen nok ikke en overraskelse for jeg har haft den i brug og flashet med den på inde på bloggens facebook profil for længe siden. Det er ikke noget fancy pancy køb, men til gengæld voldsom praktisk. Praktisk er faktisk nøgleordet, som var udslaget for dette køb. Jeg har længe gået og ville have en taske som kunne klare et par strabadser uden at jeg skulle ærgre mig hver gang der kom en ridse eller blev beskidt. Krav var også at den gerne måtte se lidt sporty ud, lidt fritidsluft agtigt og stor nok til at kunne rumme et par stiletter og en trøje sammen med alt det andet habengut jeg slæber rundt med. Det med fritidsluft liv ligger slet ikke til mig overhovedet 🙂 men jeg kan godt lide kontraster og at der er noget skævt som faktisk ikke er min stil eller matcher til noget af det jeg har.

Jeg har virkelig kigget på mange forskellige rygsække men valget faldt på denne lille sorte sag fra Haglöfs. Den fås så vidt jeg husker i 4 størrelser og jeg valgte en str. small. Den er rummelig til mit behov med gode rumdeling og fint polstret bag på ryggen.
Det er en taske jeg vil bruge når vejret er dårligt eller når jeg har behov for at have skifte sko med, god til at have på når jeg er på cykel, når jeg skal handle ind, til vores udflugter herhjemme eller når vi er på ferie. Størrelsen er også god, i og med at JP kan låne den hvis han skal på tur med skolen eller med hans spejderkorps.

Faktisk havde jeg købt den en nummer mindre fordi butikken ikke havde flere i small. Men da jeg fandt en enkel tilbage i S i en anden butik, så kunne jeg godt se at den ville være mere praktisk i det lange løb. Sælgeren som solgte den, sagde at denne model “Tight” var hans mest populære rygsæk fordi de er velpolstret, åndbar og faconen gør at den følger kroppens bevægelse. Og jeg købte den selvfølgelig 😉 nej, jeg havde faktisk allerede besluttet mig inden da.

SignaturChau

Del en tanke

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BLUE MONDAY