Flowers, White Shirt And Burgundy

New Leather Bag

Jeg klikkede denne taske hjem fra h&m forleden dag. Tasken har jeg holdt lidt øje med fra afstand fordi den ser lækker ud i læder, enkel i udtryk, sort, rummelig og ikke så mange dikkedarer. Da den blev sat ned med 50% så blev den klikket hjem og med rabatkoder kom den til at koste mig nærmest en slik. Den minder mig lidt om min gamle Sequoia taske som jeg har slidt ned. Det er faconen og metalringene som minder mig om de gamle Sequoia taskerne.
Jeg tænker måske at forære den til min mor….måske 😉

 

SignaturChau

2 Kommentarer

 • Eller mig 😉 ajj spøg til side. Lækker taske 🙂 Hvordan/hvor får du de rabatkoder til h&m?

  Kh
  TravelOrNot
  //Sandy

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • thetiger

   🙂 hi hi… ja synes den ser lækker ud. Glæder mig til at modtage den.
   Rabatkoderne finder jeg på nettet og via blogs 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Flowers, White Shirt And Burgundy