INDIAN SUMMER

The KENZO sweatshirt

 

gedeskindsfrakke/bruuns bazaar, sweatshirt/kenzo, jeans/zara, bælte/gant, støvler/isabel marant

Så fik jeg min nye KENZO sweatshirt ind af døren og den blev fluks taget i brug sammen med mine lyserøde jeans. Tanken var egentlig at parre den med mine nye By Malene Birger boyfriends jeans. Men da de kom på var det bare ikke mig, så lå de lyserøde og gloede op mig. Ja, så besluttede jeg mig for dem. Dem havde jeg mere lyst til at have på, også synes jeg faktisk at de stod fint med printet på blusen og samtidig fremhævede det lyserøde i Liberty printet på brystet.
Sweatshirten er fint, men dog til den lille side. Jeg købte min i str. L – se mere her.

SignaturChau

2 Kommentarer

  • Linnea Albrechtsen

    æv, kan det virkelig passe at den koster 1081,21 danske kr? :((

    Siden  ·  Svar på kommentar

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

INDIAN SUMMER