Fashionflea d. 10. november

Tivoli Halloween Tur 2012

I børnenes efterårsferie besøgte vi Tivoli traditionens tro. Igen i år var JP og jeg sammen med hans veninde Helene og hendes mor for at se og hygge i Tivoli. Det var om lørdagen og vi fik lige et par timer derinde med ikke alt for mange mennesker. Men efterfølgende var det ikke til at være der for mennesker. Der var overfyldt vil jeg mene. Vi fik alle sammen turpas og nåede at prøve alle børne forlystelserne inden der var alt for mange mennesker.

Vejret var fantastisk på dagen, så jeg valgte overtøjet fra. Det blev en angoratrøje og vest som kom på istedet for. Faktisk røg vesten af senere da solen brød igennem og det blev ret lunt.

Haven er smukt pyntet op med græskar allevegne og i Halloweens tegn.

Græskar konkurrence. Vinder græskarret er dobbelt så stor end den næste.

Nimb, dog med den største græskar på taget af dem alle 🙂

Edderkopper og andet spøg og skæmt i boderne.

Mig foran mit lille røde hus.

Vi spiste frokost på restaurant “Madklubben” i Tivoli. Jeg valgte en 3-retters menu.

Min forret med koldrøget laks med æble og brøndkarse. Rigtigt lækkert, men det svarede ikke til beskrivelsen på menu. De havde vist byttet om på noget.

Min hovedret var Madklubbens bøf, som iflg. menuen var en u.s. rib eye med rødbeder, kartoffelmos, svampe og sauce. Det var en mega skuffelse, for bøffen var nærmest ikke andet end sener og brusk. Kort sagt uspiseligt. Men alt det grønne var lækkert. Efter at have spejdet forgæves efter en tjener fik jeg endelig øje kontakt med en, og uden diskussion tog tjeneren min tallerken ud. Hvilket betød at de andre spiste før mig. Min veninde fik iøvrigt sin mad længe før min bøf kom, så timingen var fra start dårlig. Og især nu hvor min ret blev fjernet, så sad hun nærmest og spiste sin mad alene. Så jeg sidder og napper lidt til brødet på bordet og forventningen til min nye bøf stiger. Men da den ankommer må jeg bare konstatere at den var lige så ringe som den første. Æv!! Jeg kan på ingen måde anbefale Madklubbens bøf. Jeg kan ikke huske sidst hvornår jeg fik serveret så dårligt mad, også skulle jeg betale tillæg på ydereligere 125,- for valg af denne ret. På ingen måde det værd. Det gav faktisk lidt skår i min Tivoli tur for jeg havde glædede mig at hygge med lækkert mad. Jeg fik også dessert, men her er jeg så skuffet så jeg når ikke at nyde den. Det kan godt være at Madklubben bryster sig med menuer til billige penge, men jeg vil meget hellere give mere for mit mad og få noget kvalitet end det jeg fik her.

Børneretterne var bestemt heller ikke noget at skrive hjem om. For 75,- fik Helene 1 stk. kyllingelår med mos og grøntsager (læs: 2 bittesmå tynde gulerødder) . Det var saft suseme dyrt.

Et snapshot fra en af vores mange ture i forlystelser.

Flot udsigt og skib.

Farvel til Tivoli. Det var årets Halloween tur.

SignaturChau

2 Kommentarer

 • johannes skaun

  Der er ikke noget klammere, end skodbøf med sener og brusk. Jeg laver DEN VILDESTE scene, hvis jeg får den slags skrald serveret. Jeg havde nægtet, at betale for det. Super ærgeligt, Chau.
  Forstår godt, at du havde sværet ved, at nyde resten.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • thetiger

   Det var en totalt skuffelse. Jeg lavede ikke nogen scene (denne gang) der var jo børn tilstede 😀 nej, synes de var søde med at fjerne den først bøf. Men når de så får chancen til at gøre det godt, og kikser igen. Så er den bare ikke særlig god. De sagde ikke noget 2. gang de tog min tallerken ud, men jeg er sikker på de godt vidste det. For der lå næsten det samme tilbage på tallerken som de kom ud med, blot skåret op for at se om der var noget uden brusk og sener.
   æv bøv siger jeg bare 🙁 vi skulle være gået over til det Japanske hus i stedet for.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fashionflea d. 10. november