Event Maison Martin Margiela

Baggy Læderbukser fra H&M Trend til salg i str. 36

Jeg har blogget op og ned om de lækre bukser fra H&M Trend, ja generel om baggy læderbukser i det hele taget. Også har jeg været så heldig endelig at få fat i et par af dem…yippeee…mit lille hjerte hoppede lige to gange da jeg fik at vide at der var kommet et par i str. 36 til mig. De er blevet revet væk fra hylderne da de kom ud, og skulle eftersigende kun være kommet 20 stk ud i butikken. De er med elastik i talje og lavet i det blødeste handskeskind. Som sagt er mine i str. 36, men jeg må erkende at de er for store til mig. Så det er med blødende hjerte at jeg tager denne beslutning om at sælge dem. Ærgrer mig over det, måske er det mig som ikke forstår konceptet med baggy pants. Men jeg synes dem fra MANGO klæder mig bedre, så dem beholder jeg. Så jeg har valgt at sætte de her til salg, måske er der en af mine læsere som leder efter dem med lys og lygte som kan få glæde af dem.

Hvis du er interesseret så er de til salg for min. 1500,- pp.  eller højeste bud. Bon medfølger hvis man vil have den med og kan returneres indtil februar 2013.

 

SignaturChau

9 Kommentarer

 • Maria

  Kunne være dejligt hvis du kan poste billeder af begge par på:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • thetiger

   hej, jeg skal se hvad jeg kan nå. 🙂 men som sagt synes jeg ikke de baggy fra H&M klæder mig særligt godt.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • line

  Har også lige bestilt dem fra Mango – men ville enormt gerne se billeder af begge par (eller i hvert fald dem fra Mango ;0)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • thetiger

   Jeg poster snart et billede hvor jeg har dem fra HM Trend på og dem fra Mango på 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie Hastrup

  Hejsa
  Jeg vil gerne købe bukserne – har dem i str. 38 og de er alt for store.
  Kh Julie

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maria Nielsen

   Hej Julie. Jeg vil gerne købe dine i str. 38, hvis du er interesseret i at sælge? Kontakt mig gerne på m.dittmernielsen@gmail.com. Thetiger, ville frygtelig gerne købe dine, men er bange for, at de bliver for små på trods af, at de er baggy. Kh Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • thetiger

   Hej Maria,

   Bukserne var i str. 36. 🙂 så de vil nok være for små til dig.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia

  Dem på billederne ovenover er dem du sælger?? og er de solgt?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • thetiger

   Det er læderbukserne fra hm og jeg har dem ikke mere.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Event Maison Martin Margiela