Den dag mine nye bukser revnede

Gårsdagens i prøverum

oversize cashmere strik/mmmxh&m, pelsvest/funga, øreringe/erbs & bjerke

Gårsdagens outfit blev foreviget i et prøverum. Jeg har mine nye plexiglas øreringe på og dem er jeg rigtig glad for. Jeg tænker allerede at få et par mere eller købe et par ekstra som kan bruges til veninde- el. værtinde gave. De blev købt i lørdags hos Moss Copenhagen, som er en fin butik med mange fine sager. Hvis du ikke har været forbi så er det et besøg værd.
Så svømmede jeg igen i den oversize cashmere turtleneck igen. Praktisk talt “svømmer” jeg i den, men den er stadig mega nice at have på, samtidigt med at den er lækker varm. Den blev igen brugt som strikkjole og normalt er jeg slet ikke til strikkjoler, men lige denne her er jeg glad for nåede at hapse fra MMM X H&M kollektionen. I øvrigt det eneste stykke tøj fra den kollektion.

Har I forresten set min Iphone har fået englevinger? Den har længe haft sorte bunnyører, men nu blev de udskiftet til fordel for hvide englevinger. Synes faktisk det passer rigtigt godt til telefonen da den er hvid.

SignaturChau

4 Kommentarer

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Den dag mine nye bukser revnede