Gårsdagens i prøverum

Stars And Stripes

Mit nye tørklæde med stars and stripes samt blomster/ dødningehoved print. Tørklædet, har jeg vist ikke vist Jer endnu. Men det er faktisk også et af mine loppefund på Fashionflea sidst jeg var der med en stand. Jeg kan jo ikke lade være med selv at ose når jeg er der og ender selv med at bruge penge 🙂  Så derfor er det super belejligt at være mindst 2 på en stand, så man kan gå rundt og kigge mens der er en til at passe standen. Tørklædet med det fine print er lavet i et lækkert let krøllet bomulds/hør kvalitet. Jeg har kigget længe efter et flag tørklæde uden at det bliver for “flag agtigt” det lyder sikkert mærkeligt.  Men det jeg vil sige er at tørklædet skulle have flag motiv i røde, blå og hvide farver (kunne også være Union Jack)  uden at det kommer til at virke som om man har  viklet et flag om halsen. Indtil videre er jeg meget glad for det og prisen var også god. Jeg synes det kan gå til mange ting. Der er noget rock and roll og samtidigt girly over det. Jeg elsker ting med kontraster.

SignaturChau

2 Kommentarer

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gårsdagens i prøverum