New In // Smilla Boots

Tester Baggy Læderbukser

I går søndag fik jeg lige taget et par billeder af de famøse baggy læderbukser, så kan I jo bedømme hvad I synes. Det var svært at tage gode billeder når det bliver mørkt udenfor ret tidligt på dagen. Jeg håber alligevel I kan se forskellen.

Mango tapered leather pant

Jeg prøver her læderbukserne fra Mango. De er med læg fortil. Der er lommer i siden…yeah og skjulte lommer bagtil. Læderet er smidigt og blødt. De er uden gylp og er med bred elastik i livet. Mine er str. S.

H&M Trend læderbukser

Her er det dem fra H&m Trend. Jeg synes de er virker alt for store til mig, eller rettere de klæder mig ikke. Det føles som om jeg svømmer i dem. Det er især fra siden og bagtil at det er decideret er grimt.

Nå, hvad er Jeres dom?

SignaturChau

15 Kommentarer

 • Maria

  Synes bestemt også dem fra mango er pænest til dig:) Hvordan er de i størrelse, er de store ligesom deres jakke der minder om IM Ina jakken?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • thetiger

   Tak Maria! Jeg købte mine i str. S, hvilket var det mindste da jeg ordret dem. Synes de passer meget godt til en S som jeg også bruger normalt.
   Jeg kender desværre ikke Ina jakken. Men jeg tænker at det er den som er salt og peber farvet og lig med IM frakken jeg har. Jeg tror de er oversize, så jeg ville nok vælge xs eller s til mig hvis jeg skulle købe den.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du har jo ret, de nederste sidder ikke pænt på dig. Og skindet på de øverste ser mere lækkert ud. Retur med de nederste, hvis du kan?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • thetiger

   Tak Liselotte, godt at du også kan se at de andre slet ikke fungerede på mig. Skindet på begge bukser er dog meget lig hinanden. Det er nok bare kameraet som ikke fanger det.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • line

  De er fine. Især dem fra Mango. Jeg kan godt lide at de går lidt ind forneden (tapered legs), så de ikke virker gigantiske på dig. Tror i øvrigt også det er den facon, der bedst medmindre man er meget meget skinny. (og er derfor også glad for at jeg selv har bestilt et par fra Mango. Tror det bliver perfekt 0)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • thetiger

   Ja, du har helt ret. Det virker meget mere flatterende at de går lidt ind nederst på buksebenet, så de ikke virker gigantiske på mig. Elsker ordet “gigantisk” 🙂
   Tillykke med dine!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helt klart de øverste, de er faktisk ret cool 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • thetiger

   Fedt at du er enig 😀 synes også de er fine. Er du mon også på? 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nah, de plejer ikke at klæde mig sådan nogle løse bukser, er lidt for bred om hofterne, hehe 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • thetiger

   hmmmmm….jeg synes ikke du er bred om hofterne 😉 men jo jeg kan godt følge dig at man kan følge sig bred for neden i brede bukser. Jeg havde dog en kollega engang ca. 15 år siden, som så pisse godt ud i brede bukser. Hun var selvfølgelig også en høj pige. Det hjælper nok på det.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Enig – Dem fra Mango er klart bedst!! Og de er så også rigtig gode! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • thetiger

   De er også dem jeg vælger at beholde. Synes nu også dem fra Trend var fine, bare ikke til mig.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke Melson

  Du sælger ikke tilfældigvis dine h&m trend, vel?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • thetiger

   hejsa,
   hvis det er de baggy bukser så har jeg dem ikke længere.
   mvh C

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • thetiger

   Nej desværre Rikke, men jeg tror de kan fås online nu 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

New In // Smilla Boots