Stars And Stripes

With White Crispy Shirt and Soft Cashmere

skjorte/hm men, bukser/hm, bælte/gant, læderblazer/nue, cashmere tørklæde/hm trend, støvler/isabel marant, halskæde og taske/zara

Dagens fra i fredags hvor jeg for en gang skyld ikke var i Casual Friday. Jeg havde lyst til at have en hvid skjorte på, så det blev med printet bukser. Farverne er holdt i hvidt, boudeaux, mørkeblåt og grå toner. Tingene i outfittet er hvad jeg kalder basis/klassiske sager, som har lang leve tid i min garderobe. Det ældste er bæltet fra GANT som snart fylder 6 år, men det holder stadigt. For det er lavet i et lækkert tykt læder kvalitet. Her kan man virkelig se hvor vigtigt det er at basis varer i god kvalitet bare holder. De er blevet flittigt brugt til både jeans, bukser og kjoler. Det er et smalt bælte og passer derfor i mange af mine bukser med smalle trense, det bliver ofte taget ud af skuffen, når jeg har lyse sko eller støvler på. Jeg kan godt lide at sko og bælte matcher 😉 noget jeg har lært for længe siden, men jeg husker ikke af hvem. Men det er åbenbart noget jeg har bidt mærke til og taget det til mig.
Det forholder sig således at jeg synes mænd ser kikset ud, hvis fodtøj og bælte ikke matcher, så falder det hele altså lidt til jorden for mig, selvom alt det andet er upåklageligt. Og det er egentlig lidt synd synes jeg. Der er selvfølgelig undtagelser hvor det er ok, f.eks. hvis man en sommerdag har brune sejlersko på, så er det altså ok at have et hvidt bælte på (igen afhængig af hvad der er på kroppen). Det er tøjet, tid og sted som er afgørende for hvornår det ikke kikser.
Og det hænder da også for mig at det kikser skal jeg lige hilse og sige 😀

I aften er jeg til julemarked/fest i sønnikes SFO. Der vil være salg af alskens slags lækkerier, markedsboder, juleværksteder og billetsalg til juleteater. Jeg håber der er gløgg af den rigtige slags 😉  hit med det …jeg trænger til det. Til slut Lucia-optog.

SignaturChau

Del en tanke

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Stars And Stripes