Red and Blue

Basic stuff save my Friday

t-shirt/cos, nederdel/moss copenhagen, blazer/zara, støvler/bianco

Mangel på inspiration kombineret med at stå for sent op fredag morgen, endte at jeg hev basis sagerne ud af garderoben. I min garderobe kan jeg se at der med tiden kommer mere af basis sager, fordi  de kan kombinere med meget af det andet jeg har og det bare virker gang på gang.
Her er jeg i min nye nederdel fra Moss Copenhagen, som jeg har købt 3 stk. af i boudeaux, sort og koksgrå 🙂 Denne her er i koksgrå har uld i materialet og det er dejligt i en kold tid.
Den sorte blazer er en gammel sag fra Zara og klart den blazer som oftest bliver hevet ud skabet. I har sikkert set den er tit her på blogggen. Den er bare dejlig behagelig at have på, lavet af noget tynd jersey materiale, som falder tungt. Også kan jeg bare godt lide den er enkel og går til det meste og den er god til hverdagen uden at det bliver for højtideligt. Mit flag tørklæde kom på igen. Det er ikke tit noget kommer på to dage i træk, men jeg er vild med det pt. Så gav det også tøjet lidt kulør.

Jeg elsker basis sager som holder gang på gang. Hvad med dig?

 

SignaturChau

2 Kommentarer

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Red and Blue