Jule stemning anno 2012

Glædelig bagjul – og masser af udsalg

Glædelig bagjul! Har du haft en god jul og nydt den? Det håber jeg, for det har vi. Vi har haft en fantastisk jul med alt hvad der hører til. Jeg har fået så mange fine gaver. Vil I se hvad jeg har fået?
Men det har bare været så skønt med fridage med min familie og svigerforældre. Jeg har virkelig trængt til det, så derfor har jeg taget fri i dag og imorgen. Men i morges fik jeg lige et hasteopkald fra arbejdet på en vigtig opgave, så jeg har siddet foran computeren om formiddagen for at løse den. Nu håber jeg at det var sidste arbejdsmæssigt der skal ordnes i år. Ellers har vi bare hygget, set gode film bl.a. var vi i biffen for at se Hobbitten. Den er i 3D og virkelig en god film og oplevelse :-). Vi har ikke lavet så meget end at vi har spist og spist. Det er dog blevet til et par ture på legepladsen og lange gåture på stranden. Det har været pragtfuldt og vejret har været mild. JP fik en Stiga kælk i julegave, så han er selvfølgelig ret opsat på at sneen gerne snart må komme igen 🙂 Igår kulminerede det med 2. juledag med 32 mennesker med masser af mad, hygge, fælles sang og den obligatoriske pakkeleg. Der er billeder fra dagen på facebook lige her. Så siger vi glædelig bagjul også ser vi frem til nytåret. I dag har JP  og manden spillet spil. Nu er JP og jeg på vej ud af døren for at bytte et par gaver og vi handle ind til nytåret.

Jeg synes dårligt nok at jeg har fået fordøjet julens mad og gaver, for så at se at der er dumpet  mindst 15 mails om udsalg hos en række net butikker og fysiske butikker.

Herunder har jeg bare valgt et par enkelte ud nemlig ZARA, MANGO og en invitation til i aften til sko udsalg. Klik på billedet hvis du er fristet til at ose hos ZARA og MANGO 😉 Jeg har været forbi og klikket et par items hjem bla. de her bukser og sættet her. Bukserne er dog ikke på udsalg, men de er ikke dyre. Der røg også et par støvler med, men dem har jeg ikke noget link til for de er udsolgt. Man skal være hurtig åbenbart 😉

Har du allerede shoppet eller skal du shoppe udsalg? Hvad går du efter på udsalget?

SignaturChau

4 Kommentarer

 • Det er frygteligt med alt det udsalg 🙂 Hehe.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • thetiger

   Ja, frygteligt. Du har fuldstændig ret 😀 hi hi

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Har også valgt Zara ud, for der er jo så mange der har udsalg…og købt den sorte jakke, som modellen har på ovenfor i dit indslag:) Har længe ønsket mig den, og nu den var sat lidt ned, så røg den hjem til mig:) Er meget spændt på om den passer og alt det der…
  Vil meget gerne se dine julegaver;) Fik selv Stelton knivsæt (de sorte), Nike leopard løbesko og sorte løbebukser, Ismaskine, Marc Jacobs øreringe, penge, deo og mascara.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • thetiger

   Frakken er vildt flot. Den vil jeg også gerne have, desværre er den allerede udsolgt i str. S. æv! Tillykke med den! Den er så fiin.
   Sikke mange lækre gaver du har fået. Det er lækkert med julen og gaverne. Jeg elsker at give gaver og få dem. Især når man er tilstede og kan se deres reaktion. Det er herligt 🙂
   Jeg skal se at få lavet et indlæg med mine gaver.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jule stemning anno 2012