The Tartan Look

My Christmas Eve 2012

Jeg havde en fantastisk juleaften med god mad og hygge. Julemanden var også forbi for at hilse på en sød dreng. Her billeder fra min juleferie og juleaften. Det er meget traditionelt og faktisk meget det samme hvert år.
Kjolen, jeg valgte at have på juleaften er en sag jeg har købt i Trendsales for mere end 2 måneder siden. Den er magen til dem, jeg har i beige og lysegrå, som jeg været glade for. Så da denne i midnatsblå med perlekrave dukkede op til blot 100,- lagde jeg billet ind på den. Og den blev min. Jeg har de mørkeblå lak sandaler fra Massimo Dutti og en spindelvævs tynd cardigan i silke fra Pernille Feilberg til kjolen.

4. advents søndag. Sidste lys blev tændt. Bemærk den grønne have i baggrunden.

2 timer efter er haven dækket af florlet sne. Jeg synes det ser flot ud og perfekt så vi kan få en hvid jul. Desværre er alt sneen smeltet væk dagen efter.

Svigerfar i fuld sving med at dekorere julekonfekten.

Julemanden kom også på besøg og havde 2 gaver til en artig dreng.

Min jule tallerken. Velbekommen! 🙂

Mens jeg venter på ris a la mande.

Den bedste Ris a la mande jeg har smagt. Perfekt konsistens og ikke for meget flødeskum.

Og der bliver ledt ihærdigt efter mandlen. JP finder den  med hjælp fra sin far 😉

Juletræet med sin pynt. Juletræet er fundet i skoven af svigerfar og sønnike. De har fældet det og pyntet det sammen. Teamwork. De var iøvrigt begge i kirke på juledag.

Det var min juleaften i billeder. Jeg fik fine gaver, som jeg snart vil vise Jer. Håber også I fik en dejlig aften!

Det er meget det samme hvert år 🙂 og det er skønt. Billeder fra sidste år lige her.

SignaturChau

2 Kommentarer

  • Johannes

    Din opfindsomhed for, at sammensætte tøj og lave outfits der ser godt ud, overstiger langt min fantasi’s grænse for, at lave et tilsvarende kompliment, der gør det retfærdighed.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

The Tartan Look