Black and grey

Prikker Og Tern

vest/vivienne westwood, blazer/zara, tørklæde/marni for hm, nederdel/moss copenhagen, støvler/bianco

Jeg fik ikke taget dagens outfit i fuld figur i dag. Men I får dagens fra i går, hvor jeg havde  lyst til fest og farver. Det er jo snart jul 🙂 Så det blev en blanding af mønstre med prikker og tern i en skøn blanding af forskellige farver. Så til trods for det var med blazer, vest og charmeklud, så kan det faktisk godt blive sjovt, finurlig og samtidigt feminin. Jeg synes selv det blev en skøn blanding af mønstre, farver og materialer.
Vesten er et scoop, som jeg byttede med en veninde til Fashionflea. Den er så fin i uld og cashmere kvalitet med de skønneste knapper, som er med Vivienne Westwood logo på. Knapperne sætter prikken over i´et. Folk skal lige se nærmere på knapperne. Den ville ikke være helt det samme hvis den var med almindelig sorte knapper, vel?

Der sker meget foroven af outfittet så jeg valgte at holde underdelen enkelt og i sort for at skabe lidt ro. Kunne være sjovt hvis jeg havde taget blomstreret bukser på….hmmm… ja sjovt. Det er vist det rigtige ord 😉

Er du nysgerrig i at se hvad jeg har på i dag. Hop forbi bloggens facebooks side og få et indblik i hvad jeg har på i dag.

Hav en dejlig fredag aften!

 

SignaturChau

1 kommentar

  • Super fint outfit 😀

    Jeg har lige nu min fjerde og sidste advents konkurrence kørende, hvor du har mulighed for at vinde en super lækker taske fra Aura i det blødeste kalveskind til en værdi af 1.000 kr. Lyder det ikke fristende? 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Black and grey